Гострий соус «Ананас-халапеньо».

Категорії

Приготуйте власний солодкий і гострий універсальний гострий соус вдома з подрібненого ананаса та перцю халапеньо. 

Це один із тих соусів, який ви зможете додати будь-до чого. 

Як сказав Бенджамін Франклін: «пиво є доказом того, що Бог любить нас і хоче, щоб ми були щасливими», але знаєте що? Я думаю, що це стосується і гострого соусу.

Чому цей гострий соус чудовий?
Він підійде до всього. Використовуйте його, щоб полити тако з риби чи креветок, свинину, смачну курячу грудку на грилі чи смажені в духовці курячі крильця.

І головна його особливість в тому, що його надзвичайно просто зробити.

 

Проціджувати чи не проціджувати?
Якщо ви захочете отримати соус за консистенцією схожий на табаско пропустіть його через сито. Не викидайте м'якоть, ви можете висушити її і отримати класну суміш приправ.

Але на мою думку краще залишити всі інгредієнти в соусі, можливо додатково перебити блендером для більш однорідної консистенції. 

 

Кухня: американська.
Підготовка: 5 хвилин. Час приготування: 10 хвилин. Загальний час: 15 хвилин

 

 

Інгредієнти:

  • 350 грам дрібно нарізаного ананаса
  • 1 маленька біла цибулина
  • 2 перці халапеньо (ви можете використати будь-які зелені чилі, або мікс перців, додайте більше перців для більшого опіку)
  • 2 зубчики часнику
  • 1 середній помідор
  • 2 столові ложки кінзи
  • Сік з 1 лайма
  • 60 мл яблучного оцту
  • Сіль і перець за смаком

 

Інструкції:

  1. Додайте всі інгредієнти в кухонний комбайн і перемішайте до однорідності.
  2. Додайте ананасовий сік, якщо хочете рідкіший соус.
  3. Швидко доведіть до кипіння в каструлі та зменшіть вогонь. Тушкуйте 10 хвилин.
  4. Дайте охолонути та розлийте по пляшках. Насолоджуйтесь!

 

 

 

( 2 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*