Смажені горішки с з перцем Carolina reaper, Ghost pepper, Trinidad scorpion

Категорії

 

Це ідеальна гостра закуска. Ви не можете перестати їсти їх.

Хто готовий до горіхів зі спеціями? Пряні горіхи — це чудова закуска, яку потрібно мати вдома. Ви можете схопити жменю будь-коли.

Пряні горіхи також чудово підходять для вечірок. Їх легко зробити. Просто покладіть їх у миску та спостерігайте, як вони зникають. Це буде найпопулярніший снек на будь-якій вечірці.

Ви можете зробити їх настільки гострими, наскільки самі того забажаєте. 


Які обрати горіхи?
Суміш горіхів. Краще за все використовувати сирі горіхи. Мені подобається використовувати суміш сирого мигдалю та сирого горіха пекан, і звичайно ж арахіс.Ви можете використовувати практично будь-які горіхи, які вам подобаються. 

Порошок чилі. Тут вже вам є де розгулятись, ви можете обрати будь-який перець до вашого арахісу. Це може бути кароліна ріпер, примарний перець або тринідад, не хочете екстра гострі горішки, візьміть хабанеро або чіпотле. Я використовую комбінацію чіпотле, примарного перцю та хабанеро, це дозволяє зробити опік цікавішим. 

Цукор. Я використовую 1/4 склянки білого цукру. Ви можете замінити його на коричневий цукор або мед. Можете взагалі прибрати цукор з цього рецепта.

Додаткові спеції. Я люблю додавати корицю, тому що вона чудово поєднується з горіхами, а також трохи солі. Ви можете використовувати свою улюблену суміш спецій. Розгляньте аніс, кардамон, імбир, можливо, каджунську приправу, або готову суміш із супермаркету.

Яєчний білок. Яєчні білки забезпечують «липкість», яка допоможе вашим спеціям і приправам прилипнути до горіхів під час їх запікання. Ви можете замінити його на олію або мед.

 

Інгредієнти

  • 3 склянки суміші сирих горіхів, мигдалю, кешью, арахісу, горіхів пекан тощо.
  • 1 столова ложка порошку димчастого чилі
  • 1 чайна ложка гострого перцю (каєнський, хабанеро, примарний, кароліна, скорпіон), використовуйте більше, якщо хочете більший опік
  • 1/4 склянки цукру (за бажанням)
  • 1 чайна ложка кориці (за бажанням)
  • 1 чайна ложка солі (за бажанням)
  • 1 яєчний білок



Інструкції

  • Змішайте порошок чилі, цукор, корицю та сіль у маленькій мисці.
  • В окремій мисці збийте яєчні білки до піни.
  • До яєчних білків додайте суміш горіхів і спецій і добре перемішайте. Обов’язково покрийте всі горіхи.
  • Розкладіть горіхи на протвінь, випікайте 30 хвилин при 130-150 градусах або доки вони гарно не підрум’яняться. Обов'язково слідкуйте за горіхами, помішуйте. Можливо, вам знадобиться трохи більше часу. Не дайте їм згоріти.
  • Дістаньте з духовки та остудіть

 

( 1 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*