Dirty Dick Hot Sauce No Name Chipotle, бренд з найбільшою кількістю нагород

Категорії

Dirty Dick це бренд з величезною історією перемог на всіх можливих виставках та чемпіонатах. За історію існування бренду, в лінійці було всього 3 соуси, які на сьогодні мають більше 75 нагород.

В 2020 році Dick розширює лінійку, додає 4 соус No Name Chipotle, який в тому ж році займає друге місце на NYC Hot Sauce Expo Screaming Mimi Awards в категорії "соуси чипотле" 

"No Name" Chipotle, як завжди дарує чудовий смак, бренд Dirty Dick’s привчив нас до цього. Помірний рівень тепла та потужнй димний аромат! Землистий смак чипотле підсилюється відтінком какао та кави в поєднанні з фруктовим ананасом і овочевими ароматами (цибуля, часник) та імбир, для створення симфонії контрастних смаків. 

Не надто гострий, не надто м’який, цей соус – ідеальний баланс смаку та тепла. Він чудово підходить для тако, буріто, гамбургерів, стейків та будь-яких інших страв. 

Оцінки на Amazon

Соус має більше 4,5 тисяч відгуків і при цьому тримає середній бал на рівні 4,7, що просто вражає. До речі, велика кількість низьких оцінок через пошкодження під час транспортування і як наслідок негативні емоції від замовлення, а не розчарування соусом. Але звичайно є і такі, кому соус не зайшов, можна знайти негативні коментарі на адресу слабкого опіку, але їх мінімальна кількість.

Особисто від себе, на сьогодні знайомий із 3 з 4 соусів бренду Dirty Dick, кожен з соусів це свято для рецепторів. На мій погляд це ідеальні соуси на хабанеро, мета яких подарувати вам свято смаку, єдине, що якщо вас цікавлять тільки екстрагострі соуси, цей краще оминути.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*