Чому між Carolina Reaper та Komodo Dragon ми радимо обрати другий

Категорії

KOMODO DRAGON
Повільний опік, надзвичайно гострий

Теплові одиниці Scoville (SHU): 1 400 000 – 2 200 000
Може досягати гостроти у 880 разів більшу за халапеньо
Походження: Великобританія
Насіння: SandiaSeed

Надзвичайно гарячий – це єдиний спосіб описати перець комодського дракона. Рівень опіку, який конкурує (але не перевершує) Carolina Reaper, цей супергострий перець чилі, безсумнівно, лише для тих, хто вже встиг спробувати всі найгостріші продукти у світі і мають високий рівень підготовки. Як і примарний перець, він має «підступне тепло», повільно наростаючий опік, який дозволяє відчути чудовий фруктовий смак, перш ніж збити вас з ніг. 

 

Наскільки гострий перець Комодо?
Перець має чудову назву. Він як вогонь дракона, який було перетворено у чилі. Опік схожий з Carolina Reaper – від 1,4 мільйона до 2,2 мільйона теплових одиниць Сковілла. Але відзначимо, що комодський дракон має тенденцію частіше опускатися до нижнього або середнього кінця спектра опіку. Це надзвичайно гострий перець і ви маєте відповідально підходити до його вживання у чистому вигляді.

Якщо ви колись куштували примарний перець, ви маєте уявлення, який опік очікувати від Комодського дракона. Він також має повільний опік, який надовго зберігається, але примарний перець не наближається навіть до мінімальної гостроти цього сорту.

Який він на смак?
Як і багато інших супергарячих перців, у смаку переважає приємна фруктовість. І знову про опік. Повільно наростаючий опік дарує унікальну для екстрагострих перців можливість, насолоджуватись досить довгий час його смаком.

Як виглядає перець комодського дракона?
Його форма схожа на примарний перець, а також на 7 pot. Довжиною близько 5-6 см. Перець Komodo Dragon відповідає типовій моделі дозрівання перцю чилі, починаючи зеленим і закінчуючи яскраво-червоним.

Як можна використовувати Комодо Дракон?
Чудово підійде для екстремальних гострих соусів і сальси (використовуйте дуже помірно).

У чому перевага Komodo Dragon порівняно з Carolina Reaper?
Відзначаємо, що це наша суб'єктивна думка
1.Komodo Dragon мав скинути Кароліну з місця рекордсменів і хоч, йому це не вдалось, він має досить потужний опік. На нашу думку перша перевага цього сорту, це повільний опік, який дозволяє насолоджуватись смаком, погодьтесь це досить рідкісна можливість, якщо говорити про екстрахоти, але за смаком хоч і з затримкою, але все ж таки приходить потужний опік і з’являється відчуття, що ви дихаєте вогнем із рота.
2. Другий важливий пункт це "Дні до збору врожаю"
У Komodo Dragon це 90-100 днів
Carolina Reaper має 90-150 днів
І з нашого досвіду на 90 днів сподіватись у нашому кліматичному поясі це розкіш, 150-180 днів це більш вірогідний результат (Carol.Reaper.), в той момент, як Комодо на 100-120 день вже радував нас врожаєм. 
3. Країна подхоження. Carolina Reaper це перець, що був винайдений в США і як, і більшість перців він має вибагливість до клімату притаманного південним регіонам США, Карибського басейну, Мексики, в той час, як Komodo Dragon був виведений британським селектором, клімат у Великобританії значно суровіший, що робить цей сорт чудовим і для нашого регіону. 

( 3 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*